Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Mój psiak przedwczoraj wpadł pod samochód. To 4 miesięczny nowofundland. Od razu zawiozłam ją do weterynarza, który zrobił prześwietlenie. Ze zdjęć wynika że miednica jest cała, łapki nie są połamane rdzeń kręgowy cały tylko że czwarty krąg miednicy może być peknięty - słabo...
|
1 | testka1 | 1020 |
2010-10-22
bolilapka
|
Witam! Mam czteroletniego kundelka ostatnio ma problem ze wzdętym brzuszkiem. Niewiem co mu dolega . Pije duże ilości wody i nic nie chce jeść.Brzuszek jest twardy ale nie bolesny.
|
1 | ulcia3655 | 1096 |
2010-10-22
Martyna
|
Witam
Mam pytanie dotyczące wścieklizny. Czy pies przez podrapanie pazurem może zarazić człowieka wścieklizną ? Czy przez pogłaskanie psa można się nią zarazić ? Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam zmartwiona Kasia
|
3 | Kasik | 1279 |
2010-10-21
bolilapka
|
Witam. Mojemu psu ostatnio wyrósł na łapce olbrzymi guz. W tym miejscu nie ma sierści, jest czerwony, pies bardzo często liże to miejsce. Byłem u weterynarza, dał mu jakieś pastylki, ale poprawy nie ma. Guz nie zniknął, nawet się nie zmniejszył, a pastylki pies zażywa już 3 tygodnie....
|
1 | Kris1997 | 2206 |
2010-10-21
bolilapka
|
Witam. Mam pytanie. Mój kot ma już 8 lat, a mimo to nadal ma ,,problemy" w załatwianiu się do kuwety, szczególnie, jeśli chodzi o oddawanie moczu. Byłem z nim mnóstwo razy u weterynarza, obawiałem się zapalania pęcherza lub dróg moczowych. Ale, o dziwo, nie-każdy weterynarz, u którego...
|
1 | Kris1997 | 1240 |
2010-10-21
bolilapka
|
Witam.
Mam psa już od 8 lat. Jest mieszańcem, płynie w nim krew owczarka szkockiego i szpica. Sprzedawca nas uprzedzał, że będzie żył najwyżej 6 lat. A więc? Ciągle się martwię, że jak się obudzę, to psa już nie będzie, tym bardziej, że ostatnio apetyt znacznie mu się...
|
1 | Kris1997 | 1225 |
2010-10-21
bolilapka
|
mój królik od wczraj nic nie chce jejsc ciagle lezy ale malo co chodzi i sie rusza nawet zauwazylam ze od wczoraj wogule sie nie załatwia co mu moze dolegac i czy idzie mu cos podac zeby mu to przeszlo bo moze mu cos na żołądku lezy prosze o porade
|
1 | monika | 1404 |
2010-10-21
Andrzej
|
Mam dwa koty. Jeden jest mały, ma zaledwie 3 miesiące, od samego początku jak go kupiliśmy nie miałczał tylko oddawał inne głosy skrzeczące, bądź miałczał lecz nie nic nie było słychać. Drugi kotek natomiast ma już 1 rok, i było z nim wszystko ok, tylko od jakiś 3 dni również...
|
1 | Paulek | 1713 |
2010-10-21
Sokal
|
Mam kota z rodowodem w wieku 15 miesięcy. Jako mały (6 miesięcy) kot był wystawiany i zdobył w swojej klasie kategorie EX ocena była bardzo dobra (nie stwierdzono żadnych anomali na ogonie! Niedawno był ponownie na wystawie jako kot dorosły i sędzia wpisał, że jego końcówka ma...
|
1 | pandora3008 | 2523 |
2010-10-21
Sokal
|
PIES MIESZANIEC NIEMIECKI TERIER MYŚLIWSKI , WIEK CZTERY LATA.CO MOŻE BYĆ PRZYCZYNĄ WZDĘTEGO BRZUSZKA?PIES JEST KARMIONY KARMĄ ROYAL CANIN DLA SZNAUCERÓW MINIATUROWYCH.RAZ W TYGODNIU DOSTAJE KAWAŁEK WOŁOWINY OK.30 DEKO.OPRÓCZ TEGO PSIE SMAKOŁYKI.ALE NIE PRZEKRACZA DZIENNEJ NORMY.PIES...
|
1 | irek1809 | 1188 |
2010-10-21
Sokal
|
Powrót do kategorii |