Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam :) Jak już pisałam posiadam 4 letniego buldożka francuskiego..problem w tym że od roku
pojawiła się na jego lewym oczku niebieska nabłąka..byliśmy z tym u weterynarza i powiedział że jest to zaćma i że mogło go coś zahaczyć np.kolczatka przy wkładaniu jej na łepek lub jest...
|
1 | niki_lilo | 1942 |
2010-10-13
Maciej
|
Witam. Mój piesek chihuahua miał następujące objawy-wymioty treścią pokarmową, następnie ciągnącą się pianą, cuchnącą biegunkę, był osowiały, osłabiony, chował się w ciemne kąty, wymiotował po wypiciu wody, nic nie jadł, miał niską temp. ciała. Pies miał rok i komplet...
|
1 | juli00 | 1415 |
2010-10-12
bolilapka
|
Mam trzymiesiecznego kociaka rasy maiene coon, kociatko bylo do ubieglego tygodnia wesole i radosne. Od tygodnia kociak przy kazdej probie wziecia na rece strasznie miauczy, wydaje sie , ze go cos boli. Prawie codziennie jestesmy u lekarza ktory bezradnie rozklada rece, kociak dostaje lek...
|
1 | jemima | 1245 |
2010-10-11
Maciej
|
Witam!
Mam rocznego kocura perskiego. Dwa tygodnie temu poddałem go zabiegowi kastracji. Kotek szybko wrócił do sił i nawet przestał znaczyć teren, ale obserwuję od zabiegu niewielkie oznaki krwawienia (na włosiu) z przewodu pokarmowego po wypróżnieniu. Czy może to być związane ze...
|
1 | robercik | 1175 |
2010-10-11
Maciej
|
witam
mam suke labradora i ona warczy podczas jedzenia .
napisał mi pan że żaden pies nie może warczeć .
ale jak ją nauczyć żeby nie warczała .
|
4 | pudelek1999 | 1360 |
2010-10-14
Mieszko
|
Mam pytanie nurtujące mnie już od dość dawna.Czy dzwoneczki które są przy obrożach nie działają szkodliwie na słuch kociaka?Ja osobiście swojej kici odjęłam,jednak na fotkach widzę nie raz ten dzwoneczek.
|
1 | SLONECZKO2770 | 1477 |
2010-10-11
bolilapka
|
Witam! Miesiąc temu przygarnęłam kotka (2 miesiące) ze schroniska. Okazało się, że miał panleukopenię (potwierdzona testem) i niestety nie przeżył. Chciałabym przygarnąć następnego kota, tym razem rasowego z hodowli, 2xodrobaczony i 2x szczepiony, odczekam 2 tygodnie od drugiego...
|
1 | maniam1 | 1249 |
2010-10-10
Sokal
|
Witam!
Ostatnio przyszło mi zajmować się 15-letnią suczką. Saba jest kundelkiem niewielkiego wzrostu, waży ok. 10 kg. Ma od kilku lat problemy z kręgosłupem, co dawało różne objawy neurologiczne, które z czasem zanikały więc właściciele nie zajmowali się tą kwestią zbyt...
|
3 | Misquamacus | 1904 |
2010-10-11
Maciej
|
Witam! Miesiąc temu przygarnęłam kotka (2 miesiące) ze schroniska. Okazało się, że miał panleukopenię (potwierdzona testem) i niestety nie przeżył. Chciałabym przygarnąć następnego kota, tym razem rasowego z hodowli, 2xodrobaczony i 2x szczepiony, odczekam 2 tygodnie od drugiego...
|
1 | maniam1 | 1281 |
2010-10-10
Maciej
|
Witam, Zadawałam ptanie w Srodę w sprawie 15 letniej kotki, która wymiotowała. Bardzo dziękuje za poradę, jestem bardzo wdzięczna z tak szybką odpowiedź. W czwartek zawiozłam koteczkę do Łodzi do kliniki "As". Okazało sie, że ma zaczopowane jelita i przez wymioty duże odwodnienie....
|
5 | nauti | 21751 |
2010-10-13
Maciej
|
Powrót do kategorii |