Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam .Jestem posiadaczem 10 tygodniowego labradora. moje pytanie to : ile razy dziennie powinien być karmiony piesek i jakie duze porcje?, aktualnie karmie pieska karmą firmy Friskies, czy ta karma jest odpowiednia dla Labradora
|
3 | buleros | 2419 |
2010-12-30
BlackLab
|
Witam!Mam szczeniaka ok 7m owczarka niemieckiego-sunie ktora uwielbia swoja podusie,bawi sie nia.Ale zauwazylam ze zaczely jej hormony buzowac gdyz ta podusie gwalci.Czy to jest normalne u dorastajacych szczeniat?Czy powinnam reagowac na takie zachowanie i w jaki sposob? ...
|
1 | maciekd36 | 1244 |
2010-08-26
Sokal
|
Jakie są pierwsze objawy dojrzewania płciowego u kocura? Wiem, że głównym "sygnałem" jest znaczenie terytorium, jednak mój kocurek (weterynarz oszacował wiek na ok.3-4 mies., waży obecnie 2,1kg, dachowiec) przejawia inne oznaki - "podnieca się" krótko mówiąc kiedy mnie podgryza dla...
|
1 | selena1 | 4234 |
2010-08-26
Sokal
|
Mój pies " Owczarek Niemiecki " ma problemy z załatwianiem, ma bardzo duży twardy brzuch, jest bardzo ociężały? Proszę o pomoc
|
1 | markus254 | 1418 |
2010-08-26
Sokal
|
Witam! Pod koniec czerwca uciekła mi kotka, szukałam jej w dzień i w nocy, porozklejałam ogłoszenia na słupach, w osiedlowym sklepie zoologicznym i u weterynarza, właczyłam do akcji dzieciaki i wogóle pól dzielnicy postawiłam na nogi pod koniec lipca dostałam tel, że mój kot nie...
|
2 | lvlycha | 1238 |
2010-08-26
bolilapka
|
Co mam zrobić z kotem który ma guza na brzuchu, kilku dni nie załatwia się (robi tylko siku)
|
1 | agnieszka_chowa | 1224 |
2010-08-26
Maciej
|
Kotka porzuciła małego kotka, wiek ok. 3 tygodnie. Wielokrotne próby podkładania nie przyniosły rezultatu. Kotek jest karmiony mlekiem, jest wesoły i ruchliwy, sika lecz nie zauważyłam by robił kupkę. Martwi mnie to, proszę o poradę. Odbyt jest masowany oliwką, lecz nie przynosi to...
|
1 | mariolaeks | 1313 |
2010-08-26
bolilapka
|
co mam zrobić jeśli mam kota a on kuleje na jedną łapkę
|
1 | paulina | 2398 |
2010-08-26
Martyna
|
Moja suczka urodziła 4 dni temu małe pieski i nie wiem czy moge ją teraz wykapać żeby była świeżo wykąpana . czy po 4 dniach mozna kąpać psa ?
|
1 | justynakotek | 8767 |
2010-08-25
bolilapka
|
WitamMam 8-miesięczną sunię, kundelek, ostatnio zauważyłam, że na prawej piersi , obok łapy pojawiła się gula wielkości jaja kurzego. Trochę jest zaczerwieniona, (wykluczam kleszcza),przy dotyku sprawia jej to ból.Ta gula pojawiła się właściwie z dnia na dzień.Co to może być?
|
1 | dorota | 1297 |
2010-08-25
bolilapka
|
Powrót do kategorii |