Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii west terier niedowład tylnych nóżek i terzesienie śię

Forum

west terier niedowład tylnych nóżek i terzesienie śię

witam czy ktos miał podobny problem z pieskami lub czy jakiś specjalista poświeci chwile by mi cos doradzic oddałem pieska rasy west terier po 2 tygodniach ludzie dali mi znac ze wioza by go uśpić odebrałem go i piesek już nie chodził na tylne nóżki niekontroluje moczu wracając z nim odwiedziłem znaja panią doktor i zaczęła go leczyc sobota w poniedziałek byłem u prześwietlenia wynik ok nic mu niejest ale nadal niechodzi po 2 tygodniach zauważyłem ze szczeniaczek ktorego miałem w domu cały czas zaczał sie chwiać siada i ma problemy z chodzeniem oczekuje na wyniki krwi ale może ktos cos podpowie w mojej sprawie przykro mi patrzec na nie pieski maja teraz po 10 tygodni pozostale szczeniaki wszystkie sa zdrowe prosze o pomoc

Powrót do tematów | Powrót do kategorii
Autor Wiadomość
Lekarz weterynarii: Mieszko Smulski
Data dodania: 2016-01-07
Dzień dobry. Taki przypadek wymaga kompleksowej analizy, co przekracza możliwości porady on-line. Szczegółowy wywiad, badanie kliniczne, szerokie badanie krwi to podstawa. W pierwszej kolejności trzeba brać pod uwagę choroby metaboliczne i genetyczne. Plan postępowania należy omówić z prowadzącym lekarzem weterynarii. W razie potrzeby warto rozważyć konsultację w placówce specjalistycznej.

PS Proszę dbać o pisownię. Pytania, których odczytanie stanowi swojego rodzaju wyzwanie, zwykle są usuwane przez administrację.

Powrót do tematów | Powrót do kategorii