Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii krysztalki w moczu brak apetytu..

Forum

krysztalki w moczu brak apetytu..

Witam tydzień temu mój kot miał problemy z sikaniem. Poszłam do weterynarza,zrobiono badania moczu,dostaje antybiotyk wyszły kryształki w moczu.Sika już normalnie 2 razy dziennie ale problem jest brak apetytu..pije dużo.Wczoraj musiałam go nawadniać dziś pije sam..ale dalej nie je. Próbuję go karmić,ale nic..Dziś byłam u Weta dostał antybiotyk plus zastrzyk na apetyt..nie pomaga..Wet twierdzi że to stres związany z leczeniem..Proszę o pomoc..

Powrót do tematów | Powrót do kategorii
Autor Wiadomość
Lekarz weterynarii: Maciej Czajka
Data dodania: 2014-03-19
Proponuję wykonać badanie krwi, choć profil podstawowy. Zachęcam też do umieszczenia w wątku wyników badań moczu.
xdklimcio15scxd
Data dodania: 2014-03-19
GLU negative
BIL negative
KET 1+
SG1.025
BLD* trace-intact
pH 6.5
PRO* 3+
UBG 3.2umol/L
NIT negative
LEU*1+

Byłam dziś u innego Weta który kiedyś leczył mojego kocura (wet. zmienil gabinet mam dużo dalej dlatego zminilam) dostał kroplowke,antybiotyki,nospe,jakas witamine na wątrobę.Dziś zjadł 5 kawalkow zaparzonej piersi.
Lekarz weterynarii: Maciej Czajka
Data dodania: 2014-03-25
Trudno tu o interpretację badania moczu, w którym brak oceny osadu. Jest to kluczowy parametr w badaniu ogólnym moczu. Proszę zamieścić kompletne badanie.

Powrót do tematów | Powrót do kategorii