Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Mam problem z moją 3 letnia bokserką pojawiły sie uniej zmieny skórne ,a weterynarz nie może określić co to jest zaczeły wypadać jej sierść na głowie i grzbiecie i pojawiają sie chrosty , nie jest to nużyca bo miała robione badania i nic nie wykazały dostaje witaminy ,antybiotyk ...
|
1 | pqlq20 | 1295 |
2010-06-30
Maciej
|
Witam.Na jesieni dostałam dwie młode kotki (teraz ok roku). W zeszłym tygodniu jedna zachorowała (pokładała się, nie chciała jaść, miała mokry pyszczek- wyśliniony,od czasu do czasu pomiałkiwała rozdierająco). Sąsiadka poradziła mi abym dała jej 1/4 aspiryny. Następnego dnia...
|
1 | 72092806686 | 1429 |
2010-06-30
Maciej
|
Witam serdecznie! Mam ogromny problem i nie wiem co mam zrobić. Mam dwa koty, jeden z nich jest jeszcze mały i jest znajdą. Okazało się że jest on nosicielem kociego kataru tak twierdzi weterynarz ale musiał pogrzebać w książkach bo się na kotach nie zna] Drugi kotek ma już zapalenie...
|
1 | MalaMi | 1535 |
2010-06-30
Maciej
|
Mam kota który ostatnio przestał jeśc jego ogonek wyliniał i kot strasznie dużo wody pije na dodatek podczas spania siusia pod siebie . Jego nosek zrobił sie biały ale nadal ma wilgotny nosek. W tym momecie jedyne co je to czasami jakies surowe mieso nic innego nie tknie . Niestety nie wiem...
|
1 | pausiu | 2597 |
2010-06-30
bolilapka
|
Mam w domu sukę i psa. Około 2miesięcy temu suka dostała zastrzyk antykoncepcyjny, mimo to zaszła w ciążę. Jednak ostatnio pojawiła się ciemno zielna wydzieli. Już prawie 2 miesiące a ona nie przygotowuje się 'do porodu' mam na myśli nie zbiera zabawek ani innych rzeczy. Jest...
|
1 | Olishia4 | 1746 |
2010-06-27
bolilapka
|
Odchody są normalne... Przed tym jak zachorował to mielismy na troche otwarte okno, może to jest przyczyną. Teraz przesiaduje tylko przy karmiku i na dnie klatki, bo jak próbuje wskoczyc na drążek to nie może utrzymać na nim równowagi i wtedy spada na dno klatki i lezy na plecach... i po...
|
1 | justynapopek | 3524 |
2010-06-27
Andrzej
|
Witam!Mam taki problem, kupiłam jakies cztery miesiące temu samca kanarka i od jakiegoś tygodnia coś z nim nie tak... tj. ma jakieś dziwne zaburzenia, nie może się utrzymać na grządce a jak spadnie na dno klatki to leży przez chwile na plecach z otwartym dzióbkiem, no i po czasie mu to...
|
1 | justynapopek | 1536 |
2010-06-26
Andrzej
|
Witam chciałbym zapytać tutaj o jedna żecz Mój kotek zaklinował się w oknie uchylonym na ''kipę''był tam około ponad godzine Wyciągnęliśmy go , ale potem okazało się , że nie może chodzić na tylne łapki i ciagnie je za soba dałem mu mleka troszke i...
|
1 | kicekpl | 1882 |
2010-06-26
wetmedyka
|
witam dzisiaj kupilem sobie mysz i dopiero po przyniesieniu do domu zobaczylem ze ma srebrne oczy czy to normalne???
|
1 | rossomag | 1742 |
2010-06-24
Andrzej
|
Witam .. mamy ogromny problem z naszym pieskiem rasa pieska to owczarek niemiecki długowłosy ...suczka ... leczymy ją już ponad pół roku na silne zapalenie uszu obustronne , nic nie pomaga , wydobywa się z nich ropa która okropnie śmierdzi i czuć na całe mieszkanie , nie mamy już sił na...
|
1 | beksi | 2119 |
2010-06-24
Martyna
|
Powrót do kategorii |